kuvituskuva 4

sisustusta kaikenlaisiin tiloihin

kohteet

yksityiset, julkiset, yritykset, vapaa-ajan asunnot

palvelut

sisustussuunnittelu

irto- ja kiintokalustesuunnitelmat, väri- ja pintamateriaalisuunnitelmat, valaistussuunnitelmat

stailaus

asunto myyntikuntoon, huone/asunto/tila juhlakuntoon, piristystä työpaikalle

somistus

näyteikkuna, kuvausjärjestelyt esimerkiksi lehtijuttuihin


suunnittelutyön vaiheet

1. suunnitteluprojekti lähtee liikkeelle ensimmäisestä tapaamisesta kotonasi/muutosta tarvitsevassa tilassa. ensiksi kartoitan toiveesi sekä keskustelemme projektin laajuudesta ja tavoitebudjetista. Tämä tapaaminen on maksuton.

2. tapaamisen jälkeen saat kirjallisen tarjouksen sisustussuunnitelmasta.

3. tarjouksen hyväksymisen jälkeen teen suunnittelusopimuksen, jossa kuvataan toimeksiannon sisältö, aikataulu ja palkkioni.

4. projektin laajuudesta riippuen sovimme tapaamisia, joiden tarkoituksena on mm. tarkentaa suunnitelman sisältöä. myös puhelimitse voimme puolin ja toisin tarkentaa yksityiskohtia, jotta suunnitelma vastaisi mahdollisimman hyvin toiveitasi ja tarpeitasi. suunnitelmissani huomioin jokaisen perheenjäsenen tarpeet ja toiveet.

5. suunnitelman luovutustapaamisessa saat kirjallisen suunnitelman, joka sisältää pohjapiirustukset, tarvittavat seinäprojektiopiirustukset, kaluste- ja materiaalilistaukset, materiaalinäytteitä, tuotteiden hinnat ja hankintapaikat, sekä erikseen sopimalla valmiit tarjoukset. tarvittaessa hoidan myös materiaali- ja kalustetilaukset puolestasi.

suunnitelmat (esim. pohjapiirustukset) piirrän käsin. selkeät kuvat helpottavat hahmottamista sekä itse toteutustyötä. suunnitelman voi myös toteuttaa vaiheittain pidemmällä aikavälillä. halutessasi voit käyttää apuani myös suunnitelman toteutuksessa.